Sangen om Martin Ødegaard

Sagaen om Martin Ødegaard har så vidt begynt. Men hysteriet rundt den unge drammenseren har vart lenge. Den siste tiden har Martin allerede fått kjenne på de negative sidene som følger med berømmelse.

Den spanske storavisen Diario meldte denne uken at de andre unge spillerne på Castilla ikke er fornøyd med Ødegaard. De er misunnelig på berømmelsen, lønnen – og muligheten han får til å trene fast hver uke med Real Madrid sitt a-lag. Avisen mente til og med at lagets dårlige form skyldes at Martin Ødegaard har forsuret miljøet i garderoben. Ødegaard avviser at det skal være noe hold i disse ryktene. Han sier til NRK at han ikke har følt noe misnøye fra de andre spillerne. Han føler seg godt ivaretatt på Castilla.

Samtidig har det også denne uken gått rykter om at Martin skal lånes ut fra Real Madrid, fordi han er såpass langt unna å være med i kamptroppen til a-laget. Ryktene sier at Celtic og Southampton skal være aktuelle klubber for et utlån.

I dag publiserte gruppen Vaudeville Smash – feat Sondre Rahm, en sang om Martin Ødegaard på youtube. Hva synes du? Fengende eller irriterende?

Likte du dette? Lik oss på Facebook for flere fotballklipp! 
 

 

26 Responses

 1. Anette Founds 4 år siden
 2. Ulysses Triglia 4 år siden
 3. additional hints 4 år siden
 4. Adam Knerr 4 år siden
 5. why not try here 4 år siden
 6. Angel Montanez 4 år siden
 7. Prosimir 4 år siden
 8. Evelina Fielding 4 år siden
 9. Garth Carnoske 4 år siden
 10. GOOGLE ADWORDS RU 4 år siden
 11. Forex trading 4 år siden
 12. Graciela 4 år siden
 13. Maria Badasci 4 år siden
 14. Meagan 4 år siden
Blogglistenhits

nyestelogo
Fotballgal? Lik Fotballklipp på Facebook for masse fotballstoff!