Emanuel Ortega døde på banen

Denne utrolig triste historien har den siste tiden blitt fortalt av Argentinsk media. Den handler om 21 år gamle Emanuel Ortega som spilte på nivå 5 i argentinsk seriesystem. Ortega døde 14 mai 2015 av en hodeskade han pådro seg i en kamp 2 uker tidligere.

I kampen fikk Ortega en puff som gjorde at han krasjet med en betongvegg som går rundt banen. Utrolig nok er denne betongveggen bare rundt 1 meter fra selve banen. Ortega ble hasteoperert da han hadde fått brudd i hodeskallen, men livet sto dessverre ikke til å redde.

I 2012 skrev Emanuel Ortega følgende melding på Facebook (oversatt til norsk):

Kanskje får jeg aldri spille fotball profesjonelt. Kanskje får jeg det, eller kanskje jeg vil spille som amatør, uansett vil jeg gå etter hver ball med livet som innsats. Når føttene mine sier STOPP, vil hjertet mitt si FORTSETT.

Forskjellen mellom meg og profesjonelle er at når mine sko blir ødelagt, så bytter jeg de ikke ut. Jeg bruker hele natten på å lime skoene sammen igjen slik at jeg kan fortsette å spille det spillet jeg elsker.

Fotball er mitt LIV, ikke bare en interesse, det er den som gjør at jeg glemmer alt annet, og jeg vil ofre livet mitt for fotballen.

Den dagen jeg ikke kan spille mer, er den dagen livet mitt slutter.

ortega

Vi håper at Emanuel Ortega får hvile i fred, og når man leser ordene hans kan man kanskje si at det var ingen sted som var bedre for Ortega å dø, enn nettopp på fotballbanen.

Du kan se den fæle hendelsen i dette klippet, men ettersom du vet utfallet så er det helt opp til deg selv om du vil se eller ikke.

Likte du dette? Lik oss på Facebook for flere fotballklipp! 
 

 

40 Responses

 1. Candie Werring 4 år siden
 2. more info here 4 år siden
 3. Elayne Zoquier 4 år siden
 4. Barton Portman 4 år siden
 5. Rodrigo Oza 4 år siden
 6. Elinore Olpin 4 år siden
 7. Emma 4 år siden
 8. read content 4 år siden
 9. read link 4 år siden
 10. read article 4 år siden
 11. read post 4 år siden
 12. read content 4 år siden
 13. browse content 4 år siden
 14. follow this post 4 år siden
 15. read link 4 år siden
 16. good info 4 år siden
 17. good post 4 år siden
 18. Fe Faggs 4 år siden
 19. Forex trading 4 år siden
 20. josh fuhr 4 år siden
 21. imoti sofia 4 år siden
 22. Carter Moles 4 år siden
 23. Chan Pesh 4 år siden
 24. Jorge Wadell 4 år siden
Blogglistenhits

nyestelogo
Fotballgal? Lik Fotballklipp på Facebook for masse fotballstoff!